pron. [ b 'b a a ] n. acron. 

projectes    estudi    contacte     instagram 


VVAA
studio

arquitectura
+ rehabilitació + urbanisme + disseny + paisatge
pron. [ b 'b a a ] n. acron. expressió diversos autors (auctores varii) com el col·lectiu que participa en el procés de creació i desenvolupament d'un projecte.
“Un home descriu un pont pedra a pedra; Quina és la pedra que sosté el pont? Pregunteu el vostre amic; Cap – Sinó la línia de l'arc que formen; Aleshores perquè parles de les pedres, l'únic que importa és l'arc…; L'home respon: Sense pedres no hi ha arc.”


VVAA studio (diversos autors) som Facundo Viera, Aida Adcock i els autors variis que participen en el procés de creació i desenvolupament d’un projecte.

Som un estudi d’arquitectura interdisciplinari i jove, format i educat en la conservació del paisatge i del territori.

Busquem treballar en els límits de l'urbanisme, l'arquitectura, el paisatge i les instal·lacions efímeres amb criteris d’habitabilitat i sostenibilitat. Investiguem la relació de l'arquitectura al territori físic i cultural, la seva relació espacial i immaterial.

Experimentem amb l'espai per fer un pas més que només cobrir les necessitats bàsiques, desvinculant la qualitat de l'espai al seu cost. Tractant cada espai amb proporcionalitat i tacte.
RECONEIXEMENTS

2020. PREMI AJAC XII. Categoria PFG

2020. PREMI AJAC XII.
Categoria PFG AUS Arquitectura i Sostenibilitat

2022. MENCIÓ ESPECIAL DEL JURAT.
Festival A Cel Obert D’intervencions Efímeres de Tortosa
Amb Joan Rehues, Facundo Viera, Ingrid Bru i Aida Adcock
2023. PREMI QUALITAT EBRENCA. Categoría Instal·lacions Efímeres


© VVAA studio            política de cookies